Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavila majka

Nasilje u školi: Dvojica starijih istukla učenika četvrtog razreda

\'ipl-pula  nasilje mdju klincima raste  foto dusko marusic\'
Duško Marušić/PIXSELL
30.01.2013.
u 10:58

Majka je odvela dječaka u bolnicu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

U Osnovnoj školi u Legradu, nedaleko od Koprivnice, nekoliko se učenika potuklo nakon čega je jedan od njih pregledan u bolnici zbog lakših ozljeda.

Dražen Laljek, glasnogovornik Koprivničko-križevačke policije, potvrdio je da se dogodio incident.

Majka jednog učenika četvrtog razreda prijavila je napad dvojice starijih učenika na njezina sina. Ona je odvela dječaka u bolnicu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

>>'Ministre, tražimo pet novih kazni za neposlušne učenike'

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar 123456
123456
11:54 30.01.2013.

Potpuno je nemoguće da država nikako ne može riješiti pitanje nasilja u školama. Uvjeren sam da država namjerno žmiri na oba oka jer je nekome iz nekih bolesnih razloga to nasilje potrebno i država ga podržava. Jadna li smo država.

RG
robert g.
12:43 30.01.2013.

udarna vijest za objavit u novinama!!!!!

DU
Deleted user
11:29 30.01.2013.

Bitno da imamo zdravstveni odgoj. To što su djeca agresivna, neodgojena i bahata to nije ničiji problem. Najmanje od roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije